Einat
כריכים טריים
כריכי שמיניות
כריכי משולשים
מגשי אירוח וסלטים
מוצרי מאפה
מאפים אישיים
לחמניות
קרוטונים וחטיפים
פירורי לחם
מארזי תיירות
מעדני פירות
מוזלי
שירותי הפצה

מו"פ

נושא החדשנות והשיפור המתמיד הם מעמודי התווך שעינת תעשיות מזון דוגלת בהם.

מזה כ- 30 שנה מתפתחת עינת ומצליחה להתאים את מוצריה לדרישות המשתנות של השוק המקומי והבינלאומי, וזאת בזכות שקידה על תהלכי פיתוח ושיפור מתמידים, הקשבה והתאמה של המוצרים  לצרכי הלקוחות.

מחלקת הפיתוח של "עינת תעשיות מזון" עוסקת בפיתוח מוצרים חדשים שהם "הדבר הבא " בתחום, כשהדגש הוא על מוצרים בעלי ערך מוסף וייחודי ברמה הבריאותית, הקולינארית והשיווקית.

תהליכי הפיתוח והשיפור מוטמעים בקווי הייצור ומעוגנים בנהלי עבודה מסודרים. על הפיתוח מנצח הטכנולוג הראשי של המפעל ושותפים להצלחתו צוות של טכנולוגים, לבורנטים, שפים מקצועיים ואנשי שיווק.




המחקר והפיתוח הבאים מתבצעים בשני מישורים עיקריים:

א. מו"פ עצמאי - ניסיון לחזות את צרכיהם העתידיים של לקוחות החברה ולעניין אותם במוצרים חדשניים.
בתהליך זה משולבים אנשי מקצוע מתחומים שונים, סיורים בתערוכות וכנסים בחו"ל ושיתופי פעולה עם גורמים מומחים כמו אקדמיה ויועצים חיצוניים.

ב. מו"פ עבור לקוח ספציפי - פיתוח הנעשה בעקבות פניית לקוח עם דרישות ייחודיות.

תהליך הפיתוח נעשה בשיתוף מלא של הלקוח משלב הגדרת המוצר, מבחני טעימה, פיילוט ועד הטמעת המוצר בקו הייצור של הלקוח (כאשר מדובר בלקוח תעשייתי) או בהשקת המוצר לצרכן הסופי.
"עינת תעשיות מזון" רואה עצמה שותפה אסטרטגית של לקוחותיה בכל הקשור לפיתוח ואספקת המוצר שפותח.


 

  מפת האתר צור קשר מגשי ירקות למשרד מגשי פירות  
 מסחר אלקטרוני | חווית משתמש | פיתוח אתרים Signed by